succesvol openingsfeest!

_MG_0687-Edit

Zondag 30 november was het Everswijn Facebook Openingsfeest. Een groot succes, want er zijn meer dan 100 mensen geweest, die hebben kunnen proeven van de soepen, kroketten, droge worsten en de fameuze ge-BBQ-de worsten van Leonardo Pacenti van Toscanini. Gelukkig stonden er 2 terrashaarden buiten, zodat het buiten ook nog dragelijk was qua temperatuur. Dankzij de ervaren koks Peter van Dijk en Leonardo Pacenti, kon iedereen wat voorgeschoteld krijgen. Marco Winterberg van Winterberg Wijnen, de leverancier van mijn Duitse wijnen, heeft vele mooie Duitse wijnen laten proeven, die dan ook gretig aftrek vonden.

Maar vooral door de grote opkomst werd het een gedenkwaardige middag. Dank voor jullie komst en het geduld bij het afrekenen. Alle positieve reacties op de winkel en het assortiment hebben me goed gedaan!

Binnenkort zal er ook nog een opening plaatsvinden voor de mensen uit de buurt, waarbij de focus wat meer op de kant-en-klaarmaaltijden zal liggen.

Jullie weten me te vinden nu en om de drukte rond de feestdagen de baas te kunnen zijn ben ik ook de resterende zondagen van december van 16:00-19:00 open. Hoe dan ook fijne feestdagen en hoop jullie voordien nog eens te zien.

by Sue